Governance & Compliance

know your customer


Valuedge Partners is in het bezit van een vergunning  'beleggingsonderneming' van de Autoriteit Financiële Markten (AFM)  en staat onder toezicht van De Nederlandse Bank (DNB).Valuedge is aangesloten bij het Dutch Securities Institute (DSI). Een DSI-gecertificeerde professional wordt regelmatig getoetst op integriteit, kennis en vakbekwaamheid.


Valuedge houdt zich strict aan compliance met de regelgeving. Onze processen en cultuur binnen de organisatie, dragen hieraan bij. Het naleven van de wet- en regelgeving laten we regelmatig toetsen door de gespecialiseerde adviseurs van Charco & Dique.

Valuedge Partners heeft een beheerst beloningsbeleid vastgesteld. Dit beloningsbeleid heeft ten doel om bij te dragen aan een degelijke en doeltreffende risicobeheersing en niet aan te moedigen tot het nemen van onaanvaardbare risico’s. Valuedge hanteert een vergoedingenstructuur voor haar dienstverlening op basis van een degressief tarief over de waarde van de beleggingen. In deze vergoedingenstructuur zitten geen prikkels die de partners zouden kunnen aanzetten tot ongewenst gedrag.

We doen er alles aan om het vertrouwen dat u ons geeft volledig waar te maken. Integriteit en transparantie zijn daarbij onze kernwaarden. Mocht u toch een klacht hebben en het niet tevreden zijn met de afhandeling van Valuedge dan kunt u het geschil voorleggen aan het onafhankelijke Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD). Valuedge aanvaardt uitspraken van KiFiD als bindend.

Image
DNB
AFM
DSi

ontvang onze

Publicaties

E-mailadres:  

Contact
Vision Plaza | Boeing Avenue 222 | 1119 PN Schiphol-Rijk