Over ons

partners in vermogen


Renco van Schie | Valuedge

Renco van Schie


Na zijn studie bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit begon Renco in 1997 als effectenhandelaar bij ABN AMRO, waarna hij in 2004 overstapte naar Credit Suisse First Boston om zich te richten op institutionele beleggers. Hij ontwikkelde zich tot een Multi-Asset adviseur voor professionele klanten en besloot zijn kennis en ervaring in 2012 beschikbaar te stellen aan de particuliere markt door Valuedge Partners op te richten.

+316 46 35 86 34
r.vanschie@valuedge.nl
LinkedIn
Theo van den Berghe | Valuedge
Theo van den berghe

Theo begon zijn carrière bij ABN, werkte voor Credit Suisse in Londen en New York en keerde in 2000 terug naar Europa om de eerste multi familiy office,  Fidessa Asset Management in Luxemburg op te richten. In 2011 keerde hij terug naar Nederland om samen met Renco van Schie Valuedge Partners te starten, waarbij hij zijn uitgebreide ervaring inzet als adviseur, belegger, ondernemer en bestuurder.
+316 10 68 28 80
t.vandenberghe@valuedge.nl
LinkedIn
Ferry Meijer | Valuedge
Ferry Meijer

Na zijn studie en officiersschap bij het Korps Mariniers begon Ferry (1968) in 1994 in de beleggingssector, werkzaam bij ABN AMRO, ING Bank en later MeesPierson. In 2010 maakte hij de overstap naar Optimix Vermogensbeheer als vermogensbeheerder en adviseur voor vermogende particulieren en met name als adviseur voor de Directeur Groot Aandeelhouder. In 2020 versterkte hij het Valuedge team met zijn integrale dienstverlening.
+316 53 43 13 78
f.meijer@valuedge.nl
LinkedIn
Michiel van Haagen | Valuedge
Michiel van haagen

Michiel startte zijn carrière in 1992 in het effectenvak bij Knoppers-Bogaers-de Wit. Later werkte Michiel voor Van der Hoop Effectenbank en Staalbankiers. In 2013 richtte hij, samen met oud-collegae van Staalbankiers, Family Capital Trust op, het eerste vermogensregie kantoor van Nederland. In 2021 vond hij de passie van zijn oude vak weer terug bij Valuedge Partners, met de overtuiging dat actief beheer superieur is aan passief beheer. 

+316 53 94 68 01
m.vanhaagen@valuedge.nl
LinkedIn
Richard Werkman | Valuedge
Richard werkman

Richard startte zijn carrière bij ING Bank in 1999, waar hij zich eerst wijdde aan woningfinancieringen en pensioenoplossingen, alvorens zijn expertise te verbreden naar vermogensbeheer en beleggingsadvies voor vermogende particulieren en ondernemers.  Gedreven door de wens klanten inzicht te bieden in hun financiële toekomst en hen te helpen hun dromen te realiseren, maakt Richard gebruik van zijn uitgebreide kennis in financiële en estate planning. Naast zijn professionele vaardigheden, koestert Richard een grote passie voor horloges.
+316 41 49 75 70
r.werkman@valuedge.nl
LinkedIn
Marieke van Duuren | Valuedge
Marieke van Duuren

Na haar studie Bedrijfskunde (RUG) startte Marieke van Duuren- van Zadelhof haar carrière bij ABNAMRO Bank. Na de kaderopleiding werd zij Accountmanager Zaken in Amersfoort. In 2000 verliet zij de bank om controller te worden in het bedrijfsleven.

In de loop der jaren is vermogensopbouw en beleggen haar hoofdactiviteit geworden. Sinds 2014 was zij director van een investeringsmaatschappij en werkte zij als Senior Wealth manager, met name voor ondernemers.

Sinds 1 maart 2024 is Marieke verbonden aan Valuedge Partners en zal zij zich richten op ondernemers en particulieren.

+316 23 40 14 74
m.vanduuren@valuedge.nl
LinkedIn

ontvang onze

Publicaties

E-mailadres:  

Contact
Vision Plaza | Boeing Avenue 222 | 1119 PN Schiphol-Rijk