Theo van den Berghe

Renco over Theo: Theo startte na zijn studie HEAO in 1986 in het effectenklasje van de ABN. In 1991 maakte hij de overstap naar Credit Suisse First Boston (CSFB) London waar hij een nieuw pan-Europees aandelen product vormgaf. In 1995 verhuisde hij voor CSFB naar New York om pan-Europese aandelenadvies te geven aan Amerikaanse institutionele beleggers. In NY maakte hij de overstap terug naar de ABN Amro waar hij leiding gaf aan de research afdeling die zich bezig hield met bedrijven in opkomende landen van Zuid-Amerika en Mexico.

In 2000 ging Theo terug naar Europa. In Luxemburg was hij een van de oprichters van Fidessa Asset Management, de eerste multi-client family-office in Europa. Daar heeft hij 10 jaar de beleggingen (listed en private equity) gerund. In 2011 besloot Theo na 20 jaar buitenland terug te keren naar Nederland en richtte hij samen met mij Valuedge Partners (Vermogensbeheer) op.

Theo beschikt over een zeer ruime ervaring aan de buy- en sell side, als adviseur en belegger, als ondernemer en bestuurder. Hij is een sterk strategisch financieel denker en adviseert de laatste jaren ook veel bedrijven. Hij is getrouwd, heeft drie dochters en heeft hardlopen en wielrennen als sportieve hobby’s.

Contact

E-mail: t.vandenberghe@valuedge.nl
Tel.: +31610682880