Renco van Schie

Theo over Renco: Na zijn studie bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit (specialisatie financiering & belegging) startte Renco in het Markets Training Program van de ABN Amro. In 1998 begon hij als effectenhandelaar (Salestrader) in de Dealingroom waar hij gespecialiseerd was in de dienstverlening aan Internationale klanten voor Benelux aandelen.

In 2004 maakte hij de overstap naar Credit Suisse First Boston (CSFB) waar hij onderdeel werd van het Pan-Europese team (inclusief Emerging Markets) die zich richten op institutionele beleggers. In de jaren erna ontwikkelde Renco zich tot Multi-Asset adviseur voor professionele klanten. De uitgebreide kennis en ervaring die Renco op het hoogste niveau had opgedaan wilde hij graag beschikbaar maken voor de particuliere markt. Deze wens mondde in 2012 uit in het oprichten van Valuedge Partners (Vermogensbeheer) samen met mij.

Renco is een gedreven professional die naast een grote vakinhoudelijke kennis geen concessies doet aan de kwaliteit van de dienstverlening aan zijn klanten. Renco is getrouwd, heeft 4 zoons en heeft golf en fitness als sportieve hobby’s.

Contact

E-mail: r.vanschie@valuedge.nl
Tel.: +316 463 586 34