Welkom
Over Valuedge
Andere aanpak
Rendementen
Kosten
Publicaties
Inloggen
Contact
 
 

Back to the future: 1987

 
Het is inmiddels 30 jaar geleden dat de Black Monday crash wereldnieuws was. Waar bijna iedereen kijkt naar de grote daling van aandelen, krijgen de bijzondere bewegingen van obligaties in dat jaar nauwelijks aandacht. De lessen van 1987 zijn een onderdeel van het beleggingsbeleid van Valuedge, nu en in de toekomst.

De huidige omstandigheden zijn in onze ogen duidelijk anders dan toen waardoor de kans op een nieuwe aandelencrash op korte termijn klein is. We zien meer risico in obligaties en hebben eind september de weging in aandelen juist verhoogd. Zo zijn de portefeuilles nu nog beter samengesteld om te profiteren van een verdere stijging van de risicobereidheid.

In onze publicatie ‘Back to the future: 1987’ van 26 oktober (zie PDF onderaan dit artikel) willen wij de gebeurtenissen in 1987 in perspectief plaatsen en laten zien hoe de lessen van de bekendste handelsdag ooit een belangrijke rol spelen in het beleggingsbeleid van Valuedge. We zullen ook uitleggen hoe de omstandigheden van nu afwijken van toen.

Wilt u onze visies volgen? Meldt u dan vrijblijvend aan voor onze publicaties via onderstaande link.


06-4635 8634
info@valuedge.nl


PDF document
PDF document 478,88 KB
9 november 2017 11:32