Welkom
Over Valuedge
Andere aanpak
Rendementen
Kosten
Publicaties
Inloggen
Contact
 
 

Andere aanpak

 
Steeds meer mensen beleggen. Als u dat op een verstandige manier aanpakt, hoeft dit niet risicovol te zijn. Meestal loont het om een bepaalde mix van aandelen en obligaties in portefeuille te hebben (‘asset allocatie’), maar soms is het risico hoog en is het beter om weinig of geen aandelen aan te houden. Vermogensbehoud is dan belangrijker dan rendement.

Onze aanpak stelt ons in staat om slim om te gaan met uw asset allocatie. Over het algemeen is de asset allocatie van Valuedge gericht op groei van vermogen, maar als wij het risico hoog vinden geeft u ons de ruimte om kapitaal te beschermen. Wij doen uitsluitend beheer van individuele beleggingsrekeningen vanaf €100.000 met als doel jaarlijks gemiddeld 4,5% netto rendement te realiseren in het Waarde+ profiel en 6,5% in het Groei+ profiel. Met index-producten en beleggingsfondsen kunnen wij uw portefeuille effectief beheren en kosten laag houden. Wij bieden ook een duurzame variant van onze profielen aan.

Wij vertellen graag over ons beleggingsbeleid omdat wij vooral op dit gebied onderscheidend zijn van andere vermogensbeheerders. Meer weten? Lees de ‘consumentenbrief’ van Valuedge of neem contact met ons op.

Bij Valuedge geven wij niet alleen goed inzicht in rendementen maar ook in risico. Wij hebben een Valuedge meter ontwikkeld die een actueel beeld geeft van het risico van uw portefeuille. De meter is te zien zodra u inlogt in “Mijn Valuedge”. Deze persoonlijke digitale omgeving geeft een duidelijk overzicht van de samenstelling van de portefeuille. Hier staat uw digitale dossier en vindt ook een-op-een berichtenverkeer plaats.
PDF document
PDF document 231,12 KB
17 juli 2018 15:00