Welkom
Over Valuedge
Andere aanpak
Rendementen
Kosten
Publicaties
Inloggen
Contact
 
 

Over Valuedge

 
Valuedge is gevestigd in Hoofddorp en doet uitsluitend vermogensbeheer. De organisatie is efficiënt en modern. De oprichters hebben zich omringd met een groot aantal professionals zodat zij zich volledig kunnen richten op klanten en beleggen. Bij Valuedge spreekt u dus met de beleidsbepalers, niet met accountmanagers. Valuedge heeft de hoogste 5-sterren beoordeling van de onafhankelijke vergelijkingssites Vermogensbeheer.nl en Finner.

De oprichters

Wij, Renco van Schie (1972) en Theo van den Berghe (1965), hebben beiden meer dan 25 jaar ervaring met beleggen. Wij hebben voor grote zakenbanken gewerkt in Amsterdam, Londen en New York met professionele klanten. In die periode hebben wij vele ups en downs op de beurzen van dichtbij meegemaakt. Dit heeft ons een goed inzicht gegeven in het gedrag van beleggers en de financiële markten. Sinds 2012 is onze kennis en ervaring beschikbaar voor particuliere klanten.

Veilig beleggen

Elke klant heeft een eigen rekening bij Binck Bank voor beleggingen en liquide middelen. Volgens de Wet Giraal Effectenverkeer (WGE) zijn beleggingen van klanten beschermd tegen een eventueel faillissement van Binck Bank. Het depositogarantiestelsel van €100.000 is ook van toepassing op de rekeningen bij Binck.

Valuedge heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en staat onder toezicht van De Nederlandse Bank (DNB). Wij zijn aangesloten bij het klachteninstituut financiële dienstverlening (KiFiD). Dit is een onafhankelijke klachteninstelling en wij accepteren uitspraken van dit instituut als bindend. Valuedge is ook een deelnemende instelling bij het Dutch Securities Institute (DSI). DSI is de bewaker van integriteit en deskundigheid in de financiële sector.

Financiële ondernemingen moeten volgens de wet een beloningsbeleid voeren dat voorkomt dat klanten onzorgvuldig worden behandeld. Het beloningsbeleid van Valuedge is zorgvuldig en beheerst en bestaat uitsluitend uit een vast, marktconform salaris voor medewerkers.