diensten


diensten

VERMOGENSBEHEER

Valuedge is een bank-onafhankelijke, zelfstandige vermogensbeheerder, zonder eigen beleggingsproducten. In de beleggingskeuzes die wij voor u maken, laten wij ons alleen leiden door de beste verhouding tussen verwacht risico en rendement. Zowel het rendement als het risico van uw portefeuille wordt bepaald door de strategische en tactische verdeling tussen aandelen en obligaties. Het actief sturen van de vermogensverdeling is daarom van doorslaggevend belang voor het eindresultaat.

Op basis van fundamentele- en tactische analyse worden de portefeuilles ingericht. Hierbij kijken we sterk naar rendementsverwachtingen van beleggingen en de mate van risico die marktomstandigheden met zich meebrengen. In onze visie zijn risico’s niet constant maar dynamisch van aard. Onze aanpak vereist ruime allocatie bandbreedtes. Daarom werkt Valuedge, in tegenstelling tot de meeste vermogensbeheerders, met slechts drie klantenprofielen: Waarde+, Groei+ en Offensief+.

Waarde +
Verw. netto rendement 3. 0%

Image
Groei +
Verw. netto rendement 0%

Image
Offensief +
Verw. netto rendement 0%

Image

VERMOGENSDIRIGENT

Wie overziet het grotere geheel en beoordeelt of de optimale oplossing aansluit op uw wensen en emotionele voorkeuren?
Lees verder
SECOND OPINION
Of het nu gaat om uw geruststelling of u denkt over te stappen naar een andere vermogensbeheerder. Wij bieden u graag een second opinion aan.
Lees verder
Geïnteresseerd in een van onze diensten?